* Chaos in je hoofd? – Schrijf het op! *

,

Een simpele jaarplanning maken – hoe doe je dat?

Het hele jaar door moeten we stiekem van alles. Op het werk, maar zeker ook thuis. De auto naar de APK, een nieuw paspoort, de jaarlijkse vaccinatie van je huisdier en het op tijd opzeggen van dat anders veel te dure tijdschrift. En dat moeten…

Van de denkstand naar de doestand – 5 tips om in actie te komen

Baal jij er ook van dat jouw goede voornemens nog steeds in de ijskast staan? Ontdek hoe jij niet langer uitstelt, maar vandaag nog begint! P.s. Het lezen van dit blog kost je waarschijnlijk meer tijd dan het van start laten gaan van jouw nieuwe project!

De eerste stap naar een financieel gezonder leven

Droom jij er ook van om aan het einde van de maand wat meer geld over te houden? Lees hier wat jouw eerste noodzakelijke stap is om gedegen aan jouw spaarplan te kunnen beginnen. Zodat jij niet alleen deze maand, maar ook de rest van het jaar stap voor stap jouw financiële situatie kunt gaan verbeteren.

Opruimen – het 10 minuten rondje

Opruimen voordat je aan het werk gaat kan helpen je meer rust en daarmee meer focus te geven. Maar opruimen kan jou ook afleiden. Zeker nu we veel thuiswerken kan een ritje naar de keuken voor een kop koffie uitmonden in allerlei opruimacties. Ff dit, nog ff dat, je bent zo een kwartier verder. En dat drie keer per dag. Herkenbaar? Maak nu kennis met het 10 minuten rondje. De manier om snel en efficiënt je dagelijkse rommel op te ruimen en overdag niet afgeleid te worden door je opruimwoede.