* Het gezicht achter Met behulp van Sas *

Je wilt wat meer over mij weten? Snap ik, lees verder!

Dit is Saskia keer zes:

  • Weet zelf ook wel dat ze op bepaalde vlakken onder de categorie tikkeltje overdreven perfectionistisch valt;
  • Heeft het geluk dat ze van sporten zoveel positieve energie krijgt dat het zelden een moetje is;
  • Denkt in spaarpotjes;
  • Houdt van homemade pikante risotto;
  • Gaat graag een onvergetelijk reisavontuur tegemoet, gewoon, met een backpack op haar rug om haar angsten te overwinnen en tegelijkertijd optimaal te genieten van het hier en nu;
  • Gaat in meerdere opzichten dansend door het leven.

Verloofd met…

Ik ben Saskia Wulmsen (1986). In trotse rijkdom van mijn twee geadopteerde Antilliaanse katten Bini en Dushi. Gelukkig verliefd en verloofd met de leukste Chris, die ik, hoe cliché, een aantal jaren geleden ontmoette op een bedrijfsfeestje. Al dansend en vol bevlogenheid vlamde ik de volgende vraag op hem af “Ze zeggen dat jij zo leuk bent, klopt dat?”. Daar bleek niets aan gelogen. Mijn maatje voor het leven.

Waarom ik doe wat ik doe?

Ooit begon ik te leren voor juf, maar studeerde af als meester in de rechten. Als fiscalist merkte ik al snel dat ik meer interesses had dan alleen neuzen in mijn wetboek. Cijfers analyseren vond ik interessant, maar vooral hetgeen achter de cijfers vond ik fascinerend. Waarom doen mensen wat ze doen?

In mijn werk als belastingcontroleur buitendienst bij de Belastingdienst heb ik veel enthousiaste ondernemers vol passie over hun onderneming horen praten. Toen dacht ik altijd al, dat wil ik ook!

Ook intern in organisaties voelde ik mij opleven als ik collega’s kon begeleiden naar een betere versie van zichzelf. Als coördinator en mentor van een grote groep nieuwe collega’s voelde ik mijzelf helemaal thuis. Daar begon mijn fascinatie voor een carrière ambitie die niet alleen cijfermatig, maar ook menselijk en coachend van aard zou zijn.

Door nu mijn financiële en fiscale kennis en ervaring te combineren met mijn verlangen om op het gebied van coaching verder te ontwikkelen en impact te kunnen maken op andermans welzijn, zie ik het ondernemerschap als de ideale manier om mijzelf en anderen persoonlijk te laten bloeien en groeien in deze mijns inziens soms wat harde en onrustige maatschappij.

Als organizer en coach streef ik met Met behulp van Sas mijn volgende kernwaarden na: vrijheid, nauwkeurigheid, integriteit, plezier, waardering en zinvolle bijdragen kunnen leveren.

Mijn missie is om anderen te helpen meer rust en overzicht te krijgen in hun spullen, administratie en geldzaken. Want iedereen verdient het om weer te kunnen genieten van een opgeruimd (t)huis, een opgeruimde werkplek en een opgeruimd financieel leven”.

Bekijk het Linkedin profiel van Saskia