* Rust in je hoofd zorgt ervoor dat je succesvoller bent in je baan, sociale netwerk en levensdoelen *

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek van 30 a 45 minuten is gratis*. Het is een geheel vrijblijvend gesprek waarin we samen tot de ontdekking komen of we een klik hebben, wat jouw hulpvraag of hulpvragen zijn, en wat ik voor jou kan betekenen.

* Mocht de reisafstand vanaf Valkenswaard meer dan 25km enkele reis bedragen dan breng ik een vergoeding voor de extra reistijd in rekening.

Voor zakelijke klanten bedraagt mijn uurtarief € 70,- vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB 1968.

Dit bedrag is inclusief kleine organizing materialen en exclusief reiskosten.

Neem vrijblijvend contact met mij op om kennis te maken en uw maatwerk wensen te bespreken.

Voor particuliere klanten en zzp’ers bedraagt mijn uurtarief € 63,-.

Bij een werkafspraak op locatie, van minimaal 2 uur, is dit bedrag inclusief:

  • Reiskosten en -tijd tot 25km enkele reis;
  • Kleine organizing materialen.

Voor professional organizing zijn werkafspraken van 3 uur na elkaar over het algemeen het meest effectief. Zo kunnen we samen op stoom komen en een paar uur flink meters maken. Langer dan 3 uur is mogelijk, maar over het algemeen vindt het innerlijke energieniveau het dan vaak wel genoeg en is het tijd voor ontspanning.

Pakketkorting professional organizing voor particulieren
Neem je bij mij een strippenkaart af voor 5 sessies van ieder 3 uur (totaal dus 15 uur organizing voor jou) dan krijg je 10% korting!

Maatwerkpakketten ondernemers
Voor periodieke ondersteuning zoals een periodieke administratiescan zijn speciale pakkettarieven mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Particulieren met een chronische ziekte of beperking kunnen mijn diensten in een aantal gevallen betalen uit de Wet maatschappelijke ondersteuning (wmo) of de WLZ (Wet Langdurige Zorg).  Zij maken dan gebruik van het Persoonsgebonden Budget (PGB). Een PGB is een bedrag waarmee je zelf zorg, verpleging of hulp en ondersteuning kunt inkopen.

Er dient in ieder geval door een wmo consulent van de gemeente een indicatie te zijn afgegeven voor individuele begeleiding. Door de cliënt dient een Persoons Gebonden Budget (PGB) te worden aangevraagd. De keuze voor een PGB budget dient onderbouwt te worden tijdens een keukentafelgesprek met de consulent. Bij toekenning betaalt men alleen een geringe inkomensafhankelijke bijdrage aan het CAK. De gemeente betaalt vervolgens mijn diensten via tussenkomst van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) aan mij uit. De SVB is in dit geval budgetbeheerder. Mijn klant dient wel mijn facturen naar de SVB door te sturen. Je dient dus wel enige administratie bij te kunnen houden en mijn zorg voor jou te kunnen beoordelen (of je hebt iemand aan wie je dit uitbesteed die hier vaardig genoeg in is).

Aangezien de wmo consulent zal vragen om de onderbouwing voor toekenning van een PGB (i.p.v. Zorg in Natura wat de gemeente zelf regelt) is het raadzaam om eerst contact met mij op te nemen, dan wel een onafhankelijk cliëntondersteuner van MEE! Zij helpen bij het voorbereiden van een keukentafelgesprek met de wmo consulent.